Trilak Festékgyártó Kft

Vállalatunk tagja Európa második legnagyobb festékipari konszernjének az amerikai tulajdonú PPG EMEA cégcsoportnak.

Küldetésünk:

Elsőként reagálunk a fogyasztói igényekre felhasználóbarát termékekkel, előremutató, minőségi megoldásokkal.

Jövőkép:

Kiváló csapatmunkával, több mint 100 éves hagyományunkra, erős, megbízható márkáinkra építve, tovább erősítjük piacvezető pozíciónkat, irányt mutatva a magyar festékpiacon.

Értékeink:

 • Erős, megbízható márkáink és magas színvonalú szolgáltatásaink által, kiváló üzleti haszon elérésének lehetőségét nyújtjuk kereskedő partnereinknek.
 • Fogyasztóinknak divatot és stílust teremtünk, a szakembereknek hatékony megoldásokat nyújtunk termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.
 • Olyan munkakörnyezetet és feltételeket biztosítunk, ahol a munkatársak közösen és egyénileg is, felelősséget vállalva, építő jellegű vitákat folytathatnak, és véleményt nyilváníthatnak. Munkatársaink képességeire és tudására építünk, elismerjük kiváló teljesítményüket.
 • Hosszú távú, tartós munkahelyeket és karrierlehetőségeket teremtünk közvetlen környezetünkben.
 • Támogatjuk a rászorulókat és a közintézményeket Magyarországon.
 • Tevékenységünkkel a ránk bízott javakat hatékonyan és eredményesen működtetjük, mellyel részvényeseink érdekeit képviseljük.
 • Célunk a kor követelményeinek megfelelő, lehető legkorszerűbb, megbízható termékek előállítása. A PPG tulajdonosi háttér biztosítja gyárunk folyamatos fejlődésének perspektíváját, hiszen a cégcsoport központi laboratóriumaiban több mint 300 dolgozó foglalkozik a legkorszerűbb követelményeket kielégítő festékek fejlesztésével. A Trilak fejlesztőgárdájának legfontosabb feladata élni ezzel a lehetőséggel és a közösen kifejlesztett legújabb eredményeket fokozatosan adaptálni a gyártás folyamataira és a termékek receptúráira egyaránt.

Integrált irányítási rendszer:

A Trilak Festékgyártó Kft. kiemelt feladatként kezeli a környezetvédelmet, mert a jövő generációk élhető életterének biztosítása a cég filozófiájának egyik alappillére, valamint nem mellékes, hogy ez hosszú távú befektetésnek is tekinthető, ezért minden tevékenységünket ennek az elvárásnak rendeljük alá. Megújítottuk az ISO 9001:2000 szabvány szerint tanúsított minőségirányítási- és az ISO 14001:2004 környezetközpontú irányítási rendszert.

Fő termékeink, márkáink:

 • Beltéri falfestékek: Héra beltéri falfesték, Héra prémium beltéri falfesték 50 színben, Héra prémium kolor beltéri falfesték (színkeverőgépen színezhető 20.000 színben)
 • Zománcfestékek: Trinát termékcsalád, Trinát kolor magas és selyemfényű (színkeverőgépen színezhető)
 • Faápolás: Lazurán termékcsalád (színkeverőgépen színezhető)
 • Homlokzatfestékek: Héra homlokzatfesték, Modakril homlokzatfesték