MAPEI

 

Az olasz Mapei S.p.A. leányvállalata, a Mapei Kft. az építőipari segédanyag gyártás és forgalmazás egyik legjelentősebb piaci szereplője Magyarországon 1991 óta.

Cégünk termékkínálatában megtalálhatók a lakásfelújításhoz, az otthonok kivitelezéséhez szükséges ragasztók, fugázók, vízszigetelési termékek, festékek, hőszigetelési rendszerek mellett az óriásberuházásokhoz szükséges speciális termékek is, melyek az ország szinte minden részén elérhetőek.

Miért válassza a Mapei-t?

Otthonunk és a benne található burkolat az ön mindennapjainak és élete legszebb mozzanatainak tanúja. Megérdemli a legjobb kezelést, a legmagasabb színvonalú anyagokat azért, hogy sokáig tudja önt és családját szolgálni, hogy tartós maradjon és minél tovább megőrizze eredeti szépségét. Ahhoz azonban, hogy a burkolat valóban betölthesse méltó helyét az életében, egyszer jól meg kell csináltatni.

Egy lakásfelújítás vagy építkezés igazán költséges tud lenni! Mivel nincs benne rutinunk, hiszen nem újítunk, építkezünk évente, ezért nehéz feladat elé állít minket. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen segédanyagokat, ragasztót és fugázót, akár víz- vagy hőszigetelést választunk otthonunk kivitelezéséhez. A piacon óriási a választék az építőipari anyagokból. Ezért az építtetőnek általában nagy kihívás eldönteni, hogy mit, melyiket válassza. Egy biztos: nagy könnyelműség kétszer fizetni valamiért. Olyan termékeket kell választani, amelyekkel már elsőre véglegesen megoldottuk az építési feladatunkat.

Miért mondjuk ezt?

Ha nem a megfelelő ragasztót választja a kivitelezéshez, és emiatt például a járólapok meglazulnak, elválnak az alaptól, nem csupán bosszúság éri önt, hanem komoly anyagi kár is! Mert új ragasztót kell vennie, új szakembert kell keresnie, aki ismét elkéri a munkadíjat, akár még új járólapokat is kell vennie azok helyett, amelyek tönkrementek.
Ez pedig a kivitelezés költségét könnyen meg is duplázhatja. Nem beszélve a sok idegeskedésről és bosszankodásról, felesleges energia-, pénz- és időráfordításról, amivel ez jár, és amit elkerülhet, ha már első alkalommal Mapei segédanyagokat használ.

Mi az, amit ezen túl nyújtunk mi a megrendelőinknek?

  • ingyenes telefonos és helyszíni műszaki szaktanácsadást annak érdekében, hogy ön a kérdéseire, problémáira a lehető legrövidebb időn belül megoldást kapjon;
  • olyan egészségbarát, környezetkímélő, a fenntartható fejlődést támogató termékeket, megoldásokat, melyek nem károsak sem a szakemberek, sem a lakók egészségére;
  • a piacon egyedülálló piaci szakértőkből álló értékesítési,
  • műszaki csapatot, amelynek tagjai az ország egész területén teljes erőbedobással azon munkálkodnak, hogy megoldást nyújtsanak bármilyen felmerülő építési problémára. Több mint 70 szakember áll ugrásra készen, hogy önnek a megfelelő szakmai segítséget megadja;
  • országszerte megtalálható kereskedőpartnerek;
  • a szektorban egyedüliként folyamatosan hasznos tudás anyagot biztosítunk a lakossági megrendelők számára, hogy a lehető legsikeresebben tudják kivitelezésüket lebonyolítani.

Válassza Ön is otthona felújításához, kivitelezéséhez a Mapei már elsőre végleges megoldásait.

A Mapei biztonságot és garanciát jelent arra, hogy otthona szépségét hosszú távon, nyugodtan és gondmentesen élvezhesse. A Mapei anyagokkal készült felülettel elégedettek lesznek, azt nem kell 1-2 év múlva kicserélni, javítani. Mapei-jel csak egyszer kell elkészíttetni a kivitelezést, és azzal nem lesz probléma a későbbiekben. Nem kell aggódni amiatt, hogy vajon mennyire lesz tartós az elkészült burkolat. Nem kell elviselni a visszabontással és újraépítéssel járó költségeket, koszt, időt.

 

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!