IBD Magyarország

   +3630 466 1513
varga.erika@ibd.hu 
www.ibdesign.hu
  Országos partnerkereső
  Mintaterem: 1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.

 

Egy innovatív belső tér egyet jelent az IBDesign nyújtotta lehetőségekkel. 

Kínálatunkban megtalálhatóak Marmorin öntött márvány fürdőszobai, és gránit alapanyagú konyhai termékek, ZEGE öntött márvány mosdók, HARO valódi faparketták, kézműves fapadlók, laminált padlók, parafa, celenio és disano padlók, AQUA-STEP és Designflooring vízálló padlók, valamint több évtizedes tapasztalattal rendelkező – német minőségű Egger laminált padlók.

EGGER: Aki szívesen időzik népszerű divatirányzatok formavilágában és életterét tudatosan tervezi, azt az EGGER laminált lapjainak innovációja meg fogja győzni. A vásárlók 3 évente mindig teljesen megújított dizájnt kapnak, és emellett mindig szerepelnek a kivételes zajcsökkentés, a antisztatikusság, a nedvesség- és kopásállóság minőségi szempontjai is. A burkolók kegyeit az UniFit! a 40 százalékkal gyorsabb és pontos lerakás lehetőségével nyerte el.

HARO: A HARO nem tágít a fától, ezért a tradíciót a padlók világában 150 éve képviseli. Német gyárában a piac egyedülálló eszenciáját jelentő termékek készülnek. Ma az innovatív versenytársak számára erős tempót diktálnak a HARO meleg és puha parafa padlók, a könnyen telepíthető és tartós parketták, a Top Connect rendszerű laminált padlók. Az azonos terméket eltérő felületi osztásban kínálva a lakberendezők tervezési lehetőségeit is megsokszorozza. A gyors telepítés után a legcsendesebb laminált padlón beigazolódnak a meghirdetett lépéskomfort paraméterei, és már csak a bútorokat kell elhelyezni a precízen leburkolt laminált padlón. Termékek: faparketta, kézműves faparketta, laminált padló, parafa, celenio- (fából csempe), disano.

ELESGO: Miben lett úttörő a „merész padló”? Formabontó megoldásokat kínál az újfajta fózolással, mintázata megtévesztően imitál kőpadlókat és a legmelegebb (ál)hideg-burkolatként is beválik. Tervezői az akrilfelület gyártásba állításával bátran vállalhatták, hogy bizony tetszik nekik a magas fénnyel tükröződő, cseresznyepiros padló egy fiatalos étteremben vagy a csillogó fekete laminált padló az új lakás „táncparkettjeként” a nappaliban.

DESIGNFLOORING: Aki fürdőszobájába százszázalékosan vízálló melegburkolatot keres, az minden bizonnyal a Designflooring fára/kőre megszólalásig hasonlító, kreatív mintaalkotással telepíthető innovációját keresi. Ipari szintű kopásállóságát számos impozáns külsőt sugárzó magánrendelő, étterem, kaszinó és ügyfélszolgálati fogadótér bizonyítja.

AQUA STEP: Az „elpusztíthatatlan” padló felületét simítva bárki könnyedén összetéveszti a fával, de senki nem bírja megkarcolni kulccsal vagy kiégetni cigivel, ráadásul százszázalékosan vízálló. Dilatáció nélkül telepíthető és elbír akár egy traktort is. Mi más kéne egy konditerembe, egy magánlakásba vagy garázsba a barátságos hangulatért? Jól kitalálták Belgiumban!

MARMOIN FÜRDŐ: Térben álló kádjaival és tál- vagy beépíthető mosdó kombinációival a fürdőszobák vezető innovációját jelenti szerte a világon. A Marmorin ügyel arra, hogy fürdőszobánkba azonos kollekcióból választhassunk mosdót és kádat. Tervezőinek már-már bolondos megoldásai naponta indítják a legjobb módon a napot és zárják azt a legteljesebb megnyugvást előkészítve. Az öntött márvány mosdók, melyeken az esetleges csorbulások házilag is könnyen javíthatók, technológiai téren vezető helyet biztosítanak a gyárnak.

ZEGE: Akinek számít, hogy magyar és világszínvonalú, annak a ZEGE termékeivel még kellemesebben indulhat a napja. A ZEGE öntött márvány mosdói egyre több modern család mindennapjának válnak részévé. Hazánkban a ZEGE váltja le a törékeny porcelánmosdókat javítható öntött márvány mosdókra, a legújabb divat formáinak is megfelelve.

MARMOIN KONYHA: Álomkonyha innováció azoknak, akik nemcsak fantáziát látnak egy korszerű anyagokból készülő mosogatóban, de a formatervezés 21. századi báját mindennap élvezni szeretnék a konyhájukban. A Marmorin elsők közt alkalmazza a jól tisztítható és akár 120 fokot is álló gránitőrlemény alapanyagot.