IBD Magyarország Kft - Marmorin

   +36(30) 466 1513
 varga.erika@ibdnagyker.hu 
 www.marmorin.hu
   Országos partnerkereső

Marmorin – Beszerzésihelyek listája

Az IBD Magyarország Kft. 2010-ben indult útjára kizárólag magyar tulajdonú vállalkozásként.

Tulajdonosai és munkatársai már több mint 10 éve a magyar piacon, azon belül is a fürdőszobai felszerelések, a melegburkolatok és kiegészítők nagykereskedelmével foglalkoztak. Tapasztalatainkat összegyűjtve azzal a céllal hoztuk létre vállalkozásunkat, hogy a magyar kiskereskedőknek, vállalkozóknak és ez által a lakossági vásárlók részére kiemelkedő színvonalú és minőségű termékeket biztosítsunk.

Nagykereskedelmi tevékenységünk elsődleges célja viszonteladóink elégedettsége, ezért már a kezdetekkor lefektettük alapelveinket, amelyek alapján működtetjük és fejlesztjük az IBD Magyarország Kft tevékenységét:

  • erős, megbízható márkáink és magas színvonalú szolgáltatásaink által, kiváló üzleti haszon elérésének lehetőségét nyújtjuk kereskedő partnereinknek
  • igyekszünk partnereinkkel szoros, hosszú távú üzleti és személyes kapcsolatot kiépíteni és ápolni
  • partnereink rendeléseit a lehető legpontosabban és leggyorsabban szolgáljuk ki
  • folyamatosan fejlesztjük kollégáink szakmai tudását
  • fontosnak tartjuk, hogy a legkorszerűbb technikával és folyamatos fejlesztéssel tegyük egyre hatékonyabbá és zökkenő mentessé működésünket

Meggyőződésünk, hogy az IBD Magyarország Kft. működtetése több egy egyszerű üzleti tevékenységnél, tiszteljük és segítjük viszonteladóinkat és bízunk benne, hogy egy hosszú távú emberi, baráti kapcsolat segítségével valóban partnereink sikereinek részesei lehetünk.

Küldetésünk: Elsőként reagálni a fogyasztói igényekre termékekkel, előremutató, minőségi megoldásokkal.