GENERÁLI BIZTOSÍTÓ ZRT.

 

A Generali Biztosító Magyarország egyik vezető biztosítótársasága, az olaszországi központú, független, erős nemzetközi jelenléttel rendelkező Generali Csoport tagja. Az 1831-ben alapított vállalatcsoport több mint 60 országban van jelen, 2016-os teljes díjbevétele meghaladta a 70 milliárd eurót. A világszerte több mint 74 ezer alkalmazottat foglalkoztató és közel 55 millió ügyfelet kiszolgáló csoport egyike a vezető nyugat-európai biztosítótársaságoknak, valamint egyre fontosabb szereplője a közép-kelet-európai és ázsiai piacoknak. 2017-ben a Generali Csoport is bekerült a világ legfenntarthatóbb vállalatai közé a Corporate Knights ranglistáján. A Generali Csoport Közép-Kelet-Európa 10 országában a Generali CEE Holdingon, a régió egyik vezető biztosítási szolgáltatóján keresztül végzi tevékenységét.

A Generali Biztosító célja, hogy tevékenyen óvja és jobbá tegye az emberek életét, ehhez testreszabott és elérhető biztosítási megoldásokat nyújt, hozzájárulva az öngondoskodáshoz, egészségmegőrzéshez és vagyonvédelemhez. Ügyfelei elégedettségének növelése érdekében küldetésének tekinti, hogy ügyfeleit egyszerűbb és okosabb megoldásokkal szolgálja ki.

 

 

 

 

 

 

 

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!