DIVAS LAKBERENDEZÉS

 

Csak önön múlik! Alkossa meg személyre szabott, minden kényelmi igényét kielégítő kanapéját 6 lépésben a ROM egyedülálló, 3D kanapé látványtervező alkalmazásával! Könnyed tervezés 6 lépésben – egy gombnyomás, és a kanapérendelés leadva! Hibalehetőségek kizárva! Íme a 6 lépés:

1. Válassza ki a tetszőleges modellt! Összesen 40 modell közül válogathat.

2. Határozza meg a kívánt méretet és adja meg a kanapé összeállítását! Egyedi elképzeléseinek megfelelő méretet állíthat be, melyet a tervezés során bármikor változtathat. A méret a további lépések során nem változik mindaddig, míg ön nem ad erre lehetőséget! A méret akár ülőtagonként is eltérhet! Az összeállítás megadásakor különböző formájú elemek közül válogathat.

3. Válassza ki a rendelkezésre álló listából az önnek szükséges funkciókat! A funkciólista lehetőségei modellenként eltérőek lehetnek! Ennél a lépésnél állíthatja az ülőmélységet, választhat például az ülésfűtés, az elektromosan állítható fejtámla és a relax funkciók közül. Leendő kanapéja ennél a lépésnél válhat intelligensé, ugyanis választhatja a beépített smart funkciót, melynek köszönhetően kanapéját okostelefonja segítségével irányíthatja.

4. Válasszon textúrát és színt! Gondolkodhat akár kétféle színkombinációban, és dekorvarrás is kérhető – ennek csak egyéni ízlése szabhat határt!

5. Válasszon a kanapénak lábat a felkínált típusok közül!

6. Válassza ki az ülőkomfortot és a matrac fajtáját!

Használja ki az extra lehetőségeket!

  • Az egyedileg összeállított kanapéhoz a rendszer felajánlja a leginkább illő díszpárnakollekciót, de akár mi magunk is összerendezhetjük a díszpárnákat!
  • Enteriőrképeket kapunk, hogy térben is el tudjuk képzelni a kanapénkat!
  • Adott alaprajzokba elhelyezhetjük az összeállított kanapét és játszadozhatunk a különböző elhelyezésekkel.

A megtervezett kanapé részletes adatai és ára azonnal látható a képernyőn, az információt innen rögtön továbbíthatunk levélben a gyártónak is, valamint a velünk dolgozó szakembereknek is, hogy segítsük munkájukat.

Kik segítenek Önnek leendő kanapéjának tervezésében?

A Divas Home fiatalos, előremutató gondolkodású csapata, akik Magyarországon kizárólagosan képviselik a ROM kanapék 50 éves múltra visszatekintő, töretlen sikerét. Hisznek abban, hogy a náluk elérhető, egyedien tervezhető kanapék a legmagasabb komfortélményt tudják nyújtani a felhasználóknak. Hisznek abban, hogy ezek a kanapék a családi színtér, a nappali főszereplőjévé válnak a különböző funkcióknak köszönhetően – legyen szó akár relaxációról, akár szórakozásról! Hisznek abban, hogy ez a kanapé több mint egy átlagos kanapé. Átlagos mindenki tud lenni, a ROM közel sem átlagos…

Választéka a legnagyobb, megjelenítése a legjobb, technológiája a legújabb!

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!