Blog

Ezen az oldalon Tagcégeink által forgalmazott termékeiről és szolgáltatásairól olvashat, valamint Lakberendezőink osztanak meg hasznos gondolatokat, tippeket, ötleteket és képeket.
Az új indukciós főzőlapok a segítséget nyújtó intelligens technológiának köszönhetően forradalmi változást hoznak az ételkészítésben Mindig jól jön némi segítség, akkor is, ha Ön teljesen kezdő és segítségre van szükség a főzés során, és akkor is, ha mesterszakács, de a konyhában szüksége van egy segítő kézre. Itt lép be a képbe a Whirlpool új SmartCook indukciós főzőlapcsaládja, amely forradalmian új funkciójának köszönhetően segítséget nyújt a főzés során, így rendkívül leegyszerűsíti a finom ételek elkészítését.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Terleczky Ádám fiatal építészként illetve hallgatóként is részt vett a Style&Draw pályázatán, ez tehát egy másik, szintén nagyon eredeti megoldásokban bővelkedő munka, amit Tőle láthatunk. Ádámról tudjuk, hogy szeret utazni, nagyon fogékony az útjai során látott különleges, igényes, elegáns megoldásokra – ám a praktikum is épp olyan lényeges számára…
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Az innovatív FreshCare+ rendszer gyengéd gőz és dobmozgatás segítségével vigyáz a mosógépben lévő ruhákra1 Mi a mosás után is tökéletesen frissen maradó ruhák titka? Sokan a frissesség megőrzése érdekében programozzák úgy a mosást, hogy a mosás alatt otthon legyenek, és az egész folyamatot ellenőrizhessék. Mostantól azonban nem kell ezzel törődnie, mert a FreshCare+ – a Whirlpool áttörést hozó újítása – gondoskodik a mosógépben lévő ruhaneműkről.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Jurina Larissa jóvoltából egy álomszép természetközeli megoldásokban bővelkedő luxus enteriőrt láthatunk ezúttal. A tervezőnőt mindig is a kreatív tevékenységek vonzották, így a Rigai Műszaki Egyetem elvégzését követően kicsivel később a Junior Art Lakberendező iskolában találta magát, és ekkortájt alapította meg saját “Design-Project" belsőépítészeti tervezőcégét.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Általában Magyarországon az a szokás, hogy mindennek nekiesünk és majd lesz aztán valahogy, majd megoldjuk, de ahhoz, hogy egy lakásfelújítás flottul menjen, nem baj, ha több időt szánunk magára az előkészületekre is. Nem győzzük elégszer hangsúlyozni és mindenhol elmondani: szánjunk elegendő időt az előkészületekre!
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Guth Erika is több ízben indult a Style&Draw pályázatán, az itt látható kreatív elképzelés még a tavalyi évben született. Az egyébként számvitellel foglalkozó Erika szintén hobbiként és kikapcsolódás gyanánt vágott bele a lakberendezésbe, majd elvégezte az iskolát, hogy professzionális szintre fejlessze tudását. Erika szereti a színek, formák, és a különböző minták és textúrák világát - ahogyan a design és a funkció egységét is nagyon fontosnak tartja.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0